2. Risskov Gruppe

Kontakt

Adresse: 

Tværmarksvej 20

8240 Risskov

Junior og tropsspejdere2

2. Risskov Gruppe

2. Risskov er en spejdergruppe i Vejlby-Risskov (Århus), hvor ca. 40 spejdere og ledere sammen laver alt fra den klassiske snobrødsbagning over fejldvandring, til adventurespejd. Gruppen har spejdere fra 8 års alderen (minier), men hvis du har meget lyst til at prøver spejderlivet og du kun er 7 år, så kan du komme og være med til 2 minimøder. Vi har også en juniorgren (10-12 år), en trop (12-16 år) og klanspejdere (17-23 år).

Gruppen er medlem af Det Danske Spejderkorps, DDS. Vi kalder os de Blå Spejdere. Alle ledere i Det Danske Spejderkorps arbejder frivilligt og betaler kontingent for at være med i korpset. Det betyder, at langt de fleste penge fra kontingentet, går til at lave aktiviteter i gruppen; altså møder, weekendture og lejre. En mindre del af pengene går til nye materialer. Vi gør også meget ud af, at sende både de unge (spejdere og seniorer) og lederne på kurser, så de kan blive inspireret og dygtiggøre sig til at udvikle arbejdet i vores gruppe.

Lederne i gruppen er stort set alle sammen unge spejdere, som er flyttet til Århus i forbindelse med studier, eller har være spejder i vores gruppe i flere år, og som nu er blevet ledere i gruppen.