Mikro

Om afdelingen

Aldersgruppe: 
0.-1. Klasse
Mødedag/tid: 
17:00 Tirsdag
Ledere: 
Julie Marstal
Marius G-Svenningsen
Mads Vorup

Mikroer

Mikroer

Spejdere der går i 0. og 1. klasse hedder mikroer, og er den yngste gren vi har i 2. Risskov gruppe.

Mikroer laver en masse forskellige ting, naturligvis nogle, der har med det traditionelle spejderarbejde at gøre, men også en masse, som man måske ikke lige vil forbinde med spejder. Derudover leger vi en masse forksellige lege, gerne også lege som børnene har lært i skolen eller andre steder.

Vi skal i lave mange forskellige ting i løbet af året f.eks. lave mad over bål, på løb i skoven og så skal vi tage nogle mærker. Vi tager også på juletur sammen med alle de andre i gruppen den første weekend i december, hvor vi høre julemusik imens vi klipe klistre, bager kager, spiser flæskesteg og julehygger for alle pengene. Vi har masser af gode ideer til hvad vi kunne lave. Vi kunne tage til Moesgaard og lege vikinger, lave gipsmasker, klatre, lære noget om kort og kompas og meget, meget andet. Det vigtigste er, at det er sjovt for alle! Så hvis du er frisk på at prøve nye ting, få nye kammerater og sidst, men ikke mindst, få en masse gode oplevelser. - Ja, så lyder du som en rigtig mikro fra 2. Risskov. Vi håber på at se dig :-)

Forventninger:

Mikrospejder: Vi forventer at man som mini altid er klædt i uniform og spejdertørklæde. For eksempel skal man altid have sit tørklæde på, når man bruger sin dolk (såfremt man har knivbevis). Derudover har man selvfølgelig det tøj på, som passer til vejret. Det forventes også, at man melder afbud, hvis man ikke kan komme en aften.

Mikroforældre: Da vi ledere også har andre ting at se til, kan der nogen gange være brug for en hjælpende forælder-hånd. Det kan både være på ture eller til almindelige møder. Det er ikke sådan, at fordi ens barn nu går til spejder, så skal I stå på pinde for os eller melde sig hver gang – men hvis vi spørger om hjælp, håber vi at få den, da det er jeres hjælp, som kan gøre, at tingene lykkes.

Spejder er virkelig fedt, lærerigt og personligt udviklende – og vi er ledere for jeres børn fordi vi brænder for spejder-ideen, og arbejdet i at dygtiggøre, bevidstgøre og muliggøre den enkelte spejders fede ideer… man går ikke til spejder, man ER spejder!